Избрана категорија Главно јадење

Зимска, топла салата со дресинг од калинка

Состојки: За наут: За дресинг: Начин на подготовка: ** Доколку не ја јадете веднаш салатата, ви препорачувам сите состојки да ги чувате оделно, спакувани во стаклен сад па пред конзумирање…

Повеќе