Избрана категорија Смути и пијалоци

Формула за здраво, балансирано смути и рецепт

Кога станува збор за смути – многу често приметувам дека се додава премногу шеќер во облик на овошје. Сега сигурно ќе речете дека овошјето е здраво и полно со витамини…

Повеќе