Избрана категорија Ужинка

Банана ПБ браунис со протеински фростинг

Состојки: За фростинг: Начин на подготовка: ЗАБЕЛЕШКИ И СОВЕТИ: → Путерот од кикиритки може да се замени со некој друг путер од јаткасти плодови. → Јаворовиот сируп може да се…

Повеќе

Есенски рецепти што мора да ги пробате

Есен е правото време да си седите дома, на топло, со некоја сериичка и + да пробате некое здраво рецептче. Во прилог ги собрав подобрите есенски рецепти што МОРА да…

Повеќе