Зимска, топла салата со дресинг од калинка

Состојки: За наут: За дресинг: Начин на подготовка: ** Доколку не ја јадете веднаш салатата, ви препорачувам сите состојки да ги чувате оделно, спакувани во стаклен сад па пред конзумирање…

Повеќе

Банана ПБ браунис со протеински фростинг

Состојки: За фростинг: Начин на подготовка: ЗАБЕЛЕШКИ И СОВЕТИ: → Путерот од кикиритки може да се замени со некој друг путер од јаткасти плодови. → Јаворовиот сируп може да се…

Повеќе